Valued Voice

Valued Voice
For Influencer Who Wants To Earn USD..Click and SIGN UP Through this LINK

Friday, May 3, 2019

4 Online Shopping Tips to Save Money


Online retailers are becoming smart and creative these days to score big from shoppers. If you are not smart enough or careful you will end up forking out bigger money than you realize. Well, we online shopper has evolved too. We are getting smarter and only shop the smart deal and would go get a good deal without a lot of efforts. I am not sure about you but I did that all the time and end up saving some bucks out of this hacks.



Read further on how this smart online shopper will help you save some cash and make you find good shopping deals.

1. Pricing Trap

I am not sure about you but I realised online retailers technique has gotten advance nowadays. They will show you a higher price compared to someone else who pays less in online purchase. It is important for you to constantly :

* Clear your browsing history and cookies 
* log out of your accounts such as email, facebook and others.
* switch to incognito mode and it is better to shop and remain anonymous

Why? The online retailer is using advanced digital technology to capture browsing patterns. 

2. Shop at the Right Day

I noticed more retailers offer great discounts on Wednesday and Thursday. So, no matter how tempting you are to shop during the weekend, I think it is best to observe the retailers discounts offer for a few weeks before you click 'BUY'. Don't be glutton whenever you think its a good deal. Be patient and save more.

3. Cash Back Rewards Program

This really works for an online shopaholic like me. Even my travel earns me handsome cash back. The cash back redemption really awesome to helps me during 'drying' season. hahaha, Its sort of online 'piggy bank'. It's worth of accumulating the funds from this cash back reward. But still, these options are very limited because certain retailer only limits to in-apps shopping to get the cashback and some really don’t even give our reward which we have to go through a hassle to lodge a report and complain to customer service for few cents or dollar.

4. Never Shop without Coupon 

Personally, I love online shopping with a coupon this is because we have guarantee savings using the voucher or promo codes. But sometimes I feel a bit frustrated because many coupons offer comes with conditions which show its all about marketing gimmick than sincerely offer a good deal to the customer.

I have been sharing many online shopping tips and promotions so for this post again who read this will benefit from it too.

For Coupon and good deals hunter, I found this website call ShopCoupons. This online platform offers exclusive voucher codes, deals and sales from leading online stores which help me save some cash while I do online shopping. You can sign up for a free account and save your deals for next visit. Furthermore, you can get an exclusive email from your favourite store for a good deal. No such things as FREE but this has NO CATCH at all. I am sharing my online shopping hacks. 

The cashback reward offer at my favourite online store Lazada and Zalora is not so good deal so I usually shop smart. I rather go for a good deal like LAZADA VOUCHER  for my groceries and ZALORA PROMO CODE to shop for my Raya soon. Even my favourite K Beauty has lots of voucher code to offer at this website. Isn't that awesome?


19 comments:

  1. Sekarang nak membeli secara online pun kena pandai. apa yang ruby nampak permainan harga memang ketara. kemudian ganjaran kepada pembeli semakin berkurang. kalau boleh nak cashback juga kan. hahhaa. lepas tu shipping fees. rm 40 utk satu kedai, barang dalam kedai 1 je yang kita nak dan rm 2 sahaja nilainya. lagi rm 38 nak beli apa? so disini kena pandai cari kedai lain. supaya kita tidak membazir.

    ReplyDelete
  2. Alaamak.. belum raya lagi dah nampak entri shopping shopping ni.. heheheeh.. TB pun suka shopping online.. setakat ni dah ribu-ribu gak.. tapi selalu shopping kat shopee n Lazada je.. tempat lain nanti nak try shopping.. haha.. rabak pocket i tau

    ReplyDelete
  3. thank you for the good tips..i always shopping with the coupon and with the cashback..jimat wak hihi

    ReplyDelete
  4. Switch to incognito mode is very true especially when looking for airplane or hotel deals. The more time you log in, they increase the price when u search cos they know which u want to buy lol.

    ReplyDelete
  5. Oh baru tau tips yang 1st tu. Btw, Bell ajarang online shop sebab takut tak kepuasan hati dan kes2 penipuan. Ermmm. If i wish to online shop, mesti nak pakai voucher or promo code so on. Hehehe. Mesti la nak yang murah beb. Hehe

    ReplyDelete
  6. wow, satu perkongsian yang bagus. saya pon kalau nak beli-belah online, fikir2 jugak lah nak beli ke tak. tp once ada yg berkenan tambah2 ada discount code, memang kita check out terus.

    ReplyDelete
  7. Good tips sangat berguna kepada terutama orang perempuan yang memang kaki shopping tu hehehe masa nak membeli kita memang selalu beli time mereka ada buat promosi jer memang sangat murah bagus...

    ReplyDelete
  8. Wow. Your first tips really taught me something. Thanks for that tips. And after seeing so many fraud seller online cases, I think I will stick to offline shopping for the time being hahaha

    ReplyDelete
  9. Terima kasih diatas tips yang dikongsikan ini, moga bermanfaat kepada semua yang suka shopping online. Macam sy kurang bershopping online suka beli dekat kedai terus.. tapi boleh dikongsikan kepada kaki shopping online... agar dapat cashback tu yg menarik

    ReplyDelete
  10. Good sharing! Some of it i have been apply but for the first one i just got to know. it's useful for people who love to do shopping online like me. hehehe

    ReplyDelete
  11. biasanya BBL ada banyak apps untuk shopping online ni. mostly saya lebih prefer yang offfer cash back & point reward. bila dah kumpul banyak boleh redeem voucher atau tukar jadi duit. sebagai pengguna kita kena bijak memilih

    ReplyDelete
  12. Yea I know what you mean especially with Shopback have to jaga jaga and survey cause sometimes using it makes the item more expensive.

    ReplyDelete
  13. yes betul nak shopping online pun sekarang ni kena bijak, bukan boleh terus grab dan bayar, sekarang dah ada web yag boleh buat perbandingan.

    btw good tips, ada juga yang akak xbuat ni. bleh lay applykan leaps ni. almaklumlah shopping gelojoh, nak terus bayar haha

    yanmie
    http://www.yanmieonline.com

    ReplyDelete
  14. ye btol kdg2 online shopg lagi menjimatkan!! example booking hotel right? if u book it online its much cheaper compare to wlk in!

    ReplyDelete
  15. Thank you for your tips. Very beneficial for me since i just love do online shopping.

    ReplyDelete
  16. Hehe bagus sangat tips ni sebagai pandun nak bershopping online. I selalu kalo shopping tak ingat dunia hahah semua pun nak

    ReplyDelete
  17. Bila shopping online ni ada kelebihan dan kekurangannya yang tersendiri kan. Tapi kena bijak juga kan. Kalau dapat cashback balik ke, syok. Hehe

    ReplyDelete
  18. Yessss! Tahun 2019 ni memang onie nak cut cost bab shopping ni. Selagi boleh save onie save. Dan kalau ada sale pun onie tahan nafsu ni untuk membeli, tapi bagi yang nak shopping gak, yes! program cashback, voucher really work for them :D

    ReplyDelete
  19. Nak shopping online pun kena bijak sekarang. Dah banyak sangat penipuan yang jadi. Qiss selalu juga buat perbandingan harga ni, kadang-kadang hold dulu nak beli barang sebab harga terlalu mahal. Terima kasih untuk tips shopping Hari Rabu dan Khamis tu. Selalu shopping weekend je.

    ReplyDelete

Thank you for dropping by...